'Jürgen Klopp brengt Liverpool op de hoogte van vertrek naar Barcelona'

'Jürgen Klopp brengt Liverpool op de hoogte van vertrek naar Barcelona'
Vrijdag 19 juli 2019 - 12:30   I   door Redactie

Jürgen Klopp loodste Liverpool de voorbije twee jaar telkens naar de finale van de Champions League. De laatste keer was het ook raak voor de Duitse trainer, die zijn ploeg de beker met de lange oren in de wacht zag slepen tegen Tottenham Hotspur. Was dat het laatste kunstje van Klopp bij Liverpool?

Het huwelijk tussen Liverpool en Klopp leest als een sprookje, maar mogelijk wordt het niet afgesloten met een happy end. Zo zou Klopp van plan zijn om zijn huidige werkgever te verlaten.

Klopp is nadrukkelijk in beeld bij Barcelona, dat de Duitser volgende zomer wil als opvolger van Ernesto Valverde. Klopp zelf heeft oren naar een samenwerking met Barça. Hij heeft nu een belangrijke knoop doorgehakt. Zo heeft Klopp aan Liverpool laten weten dat hij zijn contract dat nog tot medio 2022 doorloopt niet wil verlengen.

Akkoord met Barça

Klopp wil zo in een goede positie zitten om over een jaar naar Barcelona te vertrekken. Volgens Spaanse media zou Klopp in het grootste geheim al een akkoord bereikt hebben met de Spaanse landskampioen. Bovendien zou hij ook al aan Liverpool laten weten hebben dat dit zijn laatstte seizoen op Anfield wordt.

Poll: Vind jij Klopp een geschikte trainer voor Barcelona?

TAGS  I  Liverpool  I  Barcelona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024