'Gareth Bale verlaat Real Madrid per direct voor deze grootmacht'

'Gareth Bale verlaat Real Madrid per direct voor deze grootmacht'
Zondag 21 juli 2019 - 11:00   I   door Redactie

Gareth Bale begeeft zich nu écht naar de exit bij Real Madrid. Trainer Zinédine Zidane nam de Welshman niet op in zijn wedstrijdkern voor het vriendschappelijke treffen met Bayern München en liet weten dat Bale dicht bij een transfer staat.

"We hopen dat Bale snel vertrekt. Het zou het beste zijn voor alle partijen. Ik heb niets persoonlijks tegen hem, maar er komt een tijd dat je beslissingen moet nemen. Deze beslissing is van de coach én de speler, want Gareth kent de situatie. Ik weet niet of het nog 24 of 48 uur duurt, maar hij gaat weg - en dat is het beste voor iedereen", noteerde AD uit de mond van Zidane.

Opvolger van Robben?

De vraag is natuurlijk bij welke club Bale zijn carrière verder zal zetten. In Spaanse media klinkt het dat Bale op weg is naar... Bayern München. De Duitse recordkampioen is na het vertrek van Franck Ribéry en Arjen Robben op zoek naar nieuwe flankspelers en Bale zou in de Allianz Arena gezien worden als de geschikte opvolger voor Robben.

Bayern zou bereid zijn om diep in de buidel te tasten voor de 30-jarige Bale. Hoeveel Real Madrid precies wil voor de Welshman, is nog niet helemaal duidelijk.

Poll: Zou Bale goed bij Bayern München passen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Bayern München

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024