Transfermarkt LIVE: Filipe Luis naar België, 3 spelers weg bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Filipe Luis naar België, 3 spelers weg bij Anderlecht?
Zondag 21 juli 2019 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Vincent Kompany rekent niet meer op Knowledge Musona, Josue Sa en Alexandru Chipciu. Het drietal moet Anderlecht verlaten.

*Monterrey staat opnieuw een stap dichter bij de komst van Vincent Janssen. Anderlecht en Genk lijkt de aanvaller af te wijzen.

*Filipe Luis zal niet naar de Jupiler Pro League verhuizen. De transfervrije linksback, ex-Atlético Madrid, gaat bij Flamengo tekenen.

*Hein Vanhaezebrouck gaat een sabbatjaar inlassen. Hij zal het komende seizoen als analist werken en is niet van plan om een nieuwe club te coachen voor de start van het seizoen 2020-2021.

*Christian Eriksen kan zijn carrière verrassend verderzetten bij Atletico Madrid. Tottenham zou 70 miljoen euro willen voor de spelmaker.

*KRC Genk staat op het punt om een nieuwe supertransfer af te ronden. Het gaat 9 miljoen euro betalen voor Paul Onuachu van FC Midtjylland.

*Gareth Bale gaat Real Madrid snel verlaten. Dat heeft trainer Zinédine Zidane aangekondigd. De Welshman zou op weg zijn naar Bayern München.

*Cristian Benavente zou Pyramids FC kunnen inruilen voor een nieuw avontuur in België. Standard aast op de ex-speler van Charleroi.

*Anderlecht verrast mogelijk door Mile Svilar weg te halen bij Benfica. Hij zou de nieuwe eerste doelman van paars-wit kunnen worden.

*Simon Mignolet wil Liverpool dan toch verlaten. Dat zou goed nieuws kunnen zijn voor Club Brugge, dat onlangs nog naar de beschikbaarheid van de Rode Duivel polste.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Mignolet kan strikken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024