Dit zeggen Spaanse media over debuutmatch van Eden Hazard

Dit zeggen Spaanse media over debuutmatch van Eden Hazard
Zondag 21 juli 2019 - 12:30   I   door Redactie

Real Madrid heeft in de nacht van zaterdag op zondag zijn debuut gemaakt bij Real Madrid. Real verloor met 1-3, maar in de ene helft die hij speelde maakte Hazard al de nodige indruk. Ook op de Spaanse media.

Marca: "Met Hazard verandert alles"

"Binnen het onveranderde panorama van Real Madrid voorspelt de figuur van Eden Hazard een revolutie op zichzelf. Alles verandert met hem”, schrijft Marca. “Zelfs het Real dat we gewoon zijn. Zijn aanwezigheid brengt positieve energie, een versnelling die het team moet reanimeren. Hazard zorgt voor een impuls van de oude garde."

"Madrid reed op de rug van Hazard. De eerste helft van de gala-avond was een tentoonstelling van ritme en speelsheid. Een dynamisch en intens team. Hazard werd losgelaten en met hem ook de rest van zijn gezellen. Met Hazard is het een ander paar mouwen."

AS: "Hazard liet interessante dingen zien"

Bij AS zijn ze nog voorzichtig, al zagen ook zij Hazard flitsen. "Tien oudgedienden en Eden Hazard, de galactico van de laatste generatie, vormden de basiself  van Zinédine Zidane”, schrijft de krant. “Hazard startte als een diesel. Hij had wat aanpassing nodig, maar het laatste kwartier van de eerste helft was helemaal voor hem. Hij stelde Neuer op de proef en liet erg interessante dingen zien."

DefensaCentral: "Hazard kwam binnen langs de grote poort"

“De schijnwerpers stonden op hem, maar hij kwam binnen langs de grote poort", schrijft DefensaCentral dan weer. "Hazard begon van de rechterkant maar liep overal in de aanval. Hij had even tijd nodig, maar speelde op een hoog niveau.”

Poll: Denk jij dat Hazard Real Madrid komend seizoen aan de titel in Spanje gaat helpen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Bayern München  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024