'Anderlecht wil peperdure speler afsnoepen van Club Brugge'

'Anderlecht wil peperdure speler afsnoepen van Club Brugge'
Dinsdag 23 juli 2019 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge is van plan om KRC Genk een serieuze loer te draaien. Bij blauw-zwart willen ze een transfer van de landskampioen kapen. Club gaat er alles aan doen om Paul Onuachu (25) weg te halen bij FC Midtjylland.

Onuachu staat al enkele maanden bovenaan op het verlanglijstje van Genk. In januari grepen de Limburgers nog naast de komst van de Nigeriaanse targetman, maar nu leek Onuachu wel degelijk op weg naar de Luminus Arena.

Dat is buiten Club Brugge en Philippe Clement gerekend. Zij willen Onuachu nu per direct naar Jan Breydel lokken. Dat meldt RMC. Onuachu zou minstens 5 miljoen euro moeten kosten. In lokale media is zelfs sprake van een transfersom van 9 miljoen.

Update 23/07 - 11:30

Het is Club Brugge menens in de strijd om Onuachu. Ook Genk is nog steeds in de running, maar blauw-zwart zou een bod hebben neergelegd van bijna 5 miljoen euro, zo weet Complete Sports. Dat is dus bij benadering de vraagprijs van Midtjylland. Of het bod geaccepteerd werd, is niet bekend.

Update 23/07 - 17:30

Anderlecht heeft zich ook gemengd in de strijd om Onuachu. Paars-wit zou ook al een bod van 5 miljoen euro hebben uitgebracht. Dat werd evenwel verwijderd. Wellicht zag Club zijn bod dan ook afgeketst worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Welke ploeg gaat volgens jou met Onuachu aan de haal gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024