‘Kevin Strootman neemt beslissing over transfer naar Belgische topclub’

‘Kevin Strootman neemt beslissing over transfer naar Belgische topclub’
Zondag 04 augustus 2019 - 17:15   I   door Redactie

De Jupiler Pro League is binnenkort mogelijk opnieuw een grote naam rijker. Kevin Strootman (29) moet opkrassen bij Olympique Marseille en het is niet uitgesloten dat hij naar een Belgische topclub verhuist.

Strootman verhuisde in de zomer van 2018 nog voor 25 miljoen euro naar Marseille, maar daar is hij nu overbodig. De Zuid-Franse club rekent niet meer op Strootman. Volgens Franse media kan de Nederlander voor een prikje weg.

Tot op heden liepen er bij Marseille nog geen aanbiedingen binnen voor Strootman. Wie weet onderneemt een Belgische topclub wel een poging om de ex-speler van PSV en AS Roma te strikken.

Club Brugge, Anderlecht, Standard en Antwerp zijn immers nog op zoek naar versterking voor hun middenveld. De looneisen van Strootman zouden evenwel niet van de poes zijn.

Update 4/8 - 17:15

Kevin Strootman verhuist niet naar de Belgische competitie. De Nederlander mikt hoger en zou volgens de laatste geruchten op weg zijn naar... Internazionale. Strootman zou het vertrek van Radja Nainggolan moeten opvangen in Milaan. Een overstap naar België is dus niet aan de orde.

Poll: Naar welke Belgische topclub had jij Strootman graag zien gaan?

TAGS  I  Marseille  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Antwerp

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024