Transfermarkt LIVE: 'Diatta en Danjuma weg bij Club, Defour naar Belgische club'

Transfermarkt LIVE: 'Diatta en Danjuma weg bij Club, Defour naar Belgische club'
Woensdag 24 juli 2019 - 22:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Club Brugge dreigt Krépin Diatta kwijt te spelen. Een niet nader genoemde buitenlandse club zou een niet te weigeren bod op de speler willen uitbrengen.

*Steven Defour kan bij Antwerp terecht. Luciano D’Onofrio zou de speler van Burnley graag strikken.

*Arnaut Danjuma gaat Club Brugge deze zomer nog verlaten. Club wil meewerken aan een deal als er een transfersom van 10 à 15 miljoen euro betaald wordt.

*Leroy Sané is op weg naar Bayern München. Dat zou wel 150 miljoen euro moeten betalen voor de winger van Manchester City.

*Olivier Deschacht heeft bij Zulte Waregem een contract voor één seizoen ondertekend.

*Club Brugge staat op een zucht van de komst van Percy Tau. Genk en Anderlecht komen te laat voor de speler van Brighton.

*Paulo Dybala wil Juventus verlaten. Hij zou voor een bedrag tussen de 80 en 100 miljoen euro op weg zijn naar Manchester United.

*Romelu Lukaku blijft mogelijk bij Manchester United. Inter wil voorlopig niet voldoen aan de vraagprijs van 85 miljoen euro.

*Kevin Strootman moet weg bij Olympique Marseille. Hij mag voor een prikje weg en zou naar een Belgische topclub kunnen verhuizen.

*Club Brugge maakt werk van de komst van Gianelli Imbula. De middenvelder, in België geboren, mag voor 6 miljoen euro weg bij Stoke City.

*Simon Mignolet verhuist niét naar Club Brugge. De doelman kan en wil naar Benfica.

*Hendrik Van Crombrugge is plots op weg naar Standard. Michel Preud’homme wil de doelman er graag bij.

*KV Mechelen haalt Yannick Thoelen weg bij AA Gent. Hij wordt de opvolger van Michael Verrips, die op weg is naar Sheffield United.

Poll: Zou jij Strootman graag in België zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024