'Barcelona verkoopt deze 12 (!) spelers en betaalt 200 miljoen voor Neymar'

'Barcelona verkoopt deze 12 (!) spelers en betaalt 200 miljoen voor Neymar'
Donderdag 25 juli 2019 - 10:00   I   door Redactie

Het is FC Barcelona menens om Neymar terug te halen naar Camp Nou. Na het aantrekken van Antoine Griezmann (Atlético Madrid) wil de Catalaanse topclub opnieuw groots uitpakken op de transfermarkt.

Volgens ESPN heeft Barça heel wat over om Neymar te herenigen met Lionel Messi. Zo zou de Spaanse landskampioen liefst zes grote namen van de hand willen doen, om zo de transfer van Neymar te financieren.

Het gaat om Philippe Coutinho, Rafinha, Malcom, Ivan Rakitic, Samuel Umtiti en Arturo Vidal. Die zes spelers mogen Barcelona, bij een goed bod, verlaten. Door het verkopen van de spelers in kwestie wil Barça ongeveer 200 miljoen euro vrijmaken. Dat bedrag zou moeten volstaan om Neymar weg te halen bij PSG. Barcelona wil snel een bod in de buurt van dat bedrag uitbrengen op de Braziliaan.

In totaal 12 spelers weg?

Het is niet de eerste keer dat men bij Barcelona met de grove borstel door de kern gaat. Eerder deze zomer moesten ook al Jasper Cillessen, Andre Gomes, Denis Suarez, Marc Cucurella, Marc Cardona en Sergi Palencia de club verlaten. Zij brachten al zo’n 80 miljoen euro in het laatje.

In totaal wil Barça dus liefst twaalf spelers verkocht hebben tegen het einde van deze zomer. En dat allemaal om de komst van onder meer Griezmann, Frenkie de Jong en Neymar te financieren.

Poll: Vind jij het verstandig om zoveel geld te investeren in Neymar?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Atlético Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024