‘Moise Kean neemt beslissing over uitleenbeurt aan Belgische topclub’

‘Moise Kean neemt beslissing over uitleenbeurt aan Belgische topclub’
Maandag 29 juli 2019 - 19:00   I   door Redactie

Het zou een straffe stunt zijn, maar het is niet uitgesloten dat een Belgische topclub binnenkort de komst van supertalent Moise Kean aankondigt. Juventus wil de 19-jarige een seizoen uitlenen en een grote club uit een kleinere competitie lijkt de Italiaanse landskampioen een ideale omgeving voor Kean.

Eerder hoopt Juventus al om Kean een jaar bij Ajax te stallen. De Oude Dame probeerde Kean in een deal omtrent Matthijs de Ligt te betrekken, maar daar wilden ze in Amsterdam niet van weten.

Bij Ajax hebben ze geen oren naar de komst van Kean en dat opent mogelijk perspectieven voor een Belgische topclub. Juventus zou Kean graag ervaring laten opdoen bij een club uit een kleinere competitie die voor de prijzen speelt. Of Kean effectief haalbaar is voor ploegen als Anderlecht en Club Brugge, moet nog blijken.

Update 29/7 - 19:00

Kean beseft dat hij Juventus moet verlaten om tijdens het komende seizoen genoeg aan spelen toe te komen, maar het supertalent is kieskeurig. Zo wil de 19-jarige aanvaller niet naar een club in een kleinere competitie, zoals Juventus het graag zou willen.

Kean droomt van een overgang naar de Premier League, eventueel zelfs definitief. Everton ziet wel wat in de jonge spits en zou al aan het onderhandelen zijn met Juventus.

Poll: Zou jij Moise Kean graag in de Belgische competitie zien spelen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent  I  Antwerp  I  Juventus  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024