‘Lucas Biglia hakt de knoop door en keert terug naar Jupiler Pro League’

‘Lucas Biglia hakt de knoop door en keert terug naar Jupiler Pro League’
Zondag 28 juli 2019 - 12:00   I   door Redactie

Lucas Biglia (33) kan terugkeren naar de Jupiler Pro League. De Argentijnse middenvelder zit op een zijspoor bij AC Milan, waar ze hem liever kwijt dan rijk zijn.

De supporters van Anderlecht dromen volgens Het Nieuwsblad luidop van een terugkeer van Biglia. Die speelde tussen 2006 en 2013 al eens in het Constant Vanden Stockstadion en lag toen in de bovenste schuif bij het paars-witte publiek.

Nu Anderlecht van plan is om Sven Kums van de hand te doen, hopen de RSCA-fans dat hun club Biglia opnieuw in huis haalt. "Ze dromen van Biglia als vervanger. Stevig op zijn benen én een draaischijf. De Argentijn mag voor een aanvaard­bare som weg bij AC Milan, maar een terugkeer naar het Astridpark lijkt vooral wishful thinking", schrijft Het Nieuwsblad.

Dure vogel

"Biglia verdient stukken van mensen in Italië en droomt nog van een laatste mooi contract in een grote competitie. Marseille probeerde al om hem te halen, maar slaagde daar niet in. Lukt het niet, dan sluit Biglia een grote Argentijnse club ook niet uit", besluit de krant. Er moet dus nog veel water naar de zee vloeien, wil de terugkeer van Biglia realiteit worden.

Update 28/7 - 12:00

Ondertussen blijkt dat Biglia niet weigerachtig staat tegenover een terugkeer naar de Belgische competitie. De Argentijn zou zelfs graag terug naar België willen.

Hij heeft aan zijn zaakwaarnemer laten weten hebben dat die mag praten met Belgische clubs. Anderlecht, de oude liefde van Biglia, heeft sowieso een streepje voor op andere ploegen uit de Jupiler Pro League.

Poll: Moet Anderlecht vol inzetten op de terugkeer van Biglia?

TAGS  I  AC Milan  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024