‘Keylor Navas maakt Thibaut Courtois het leven ongelofelijk zuur bij Real Madrid’

‘Keylor Navas maakt Thibaut Courtois het leven ongelofelijk zuur bij Real Madrid’
Vrijdag 26 juli 2019 - 13:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois begint aan zijn tweede seizoen in loondienst van Real Madrid met één groot doel voor ogen: de onbetwiste nummer 1 van zijn club worden. Al zal dat niet vanzelfsprekend zijn, want Keylor Navas maakt hem het leven ongelofelijk zuur.

In principe was het de bedoeling dat Keylor Navas op dit moment al bij een andere club zou spelen. Eén probleem: de Costa Ricaan wil zijn contract bij Real Madrid respecteren en heeft geen zin om te verhuizen.

Volgens Spaanse media is Navas ervan overtuigd dat híj komend seizoen de eerste doelman van Real Madrid kan worden. Op die manier maakt hij Courtois het leven ongelofelijk zuur.

Everybody loves Keylor

Daarbovenop komt nog eens dat Navas erg geliefd is. Medespelers, leden van de technische staf, andere mensen binnen de club, fans en zelfs de Spaanse journalisten: niemand kan een slecht woord zeggen over de uiterst professionele goalie. 

Het zorgt ervoor Courtois zich nog steeds niet volledig heeft kunnen doorzetten bij Real Madrid. De Rode Duivel zal op het veld moeten bewijzen dat hij de strijd van zijn concurrent kan winnen. Naast het veld lijkt dat immers onbegonnen werk.

Poll: Wie zal komend seizoen eerste doelman van Real Madrid zijn?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024