'Zidane helpt Hazard en zet nu ook deze sterspeler aan de deur bij Real'

'Zidane helpt Hazard en zet nu ook deze sterspeler aan de deur bij Real'
Vrijdag 26 juli 2019 - 17:00   I   door Redactie

Zinédine Zidane lacht er niet mee bij Real Madrid. De Franse oefenmeester wil tijdens zijn tweede ambtstermijn bij De Koninklijk nieuwe successen boeken. Wie niet mee wil in zijn verhaal, vliegt eruit.

Eerder deze week maakte Zidane al duidelijk dat Gareth Bale niet in zijn plannen past. De Welshman moet Real Madrid zo snel mogelijk verlaten. Hij is overigens niet alleen, want Zidane heeft al een nieuwe slachtoffer gemaakt.

Zidane wil af van Modric

Zo moet ook Gouden Bal-winnaar Luka Modric opkrassen. De Kroaat deed bij het bestuur zijn beklag over de manier waarop zijn goede vriend Bale behandeld wordt. Iets wat hem niet in dank wordt afgenomen door Zidane en voorzitter Florentino Perez.

Volgens Don Balon heeft Zidane aan Perez laten weten dat hij niet meer op Modric rekent. Zidane wil Paul Pogba als vervanger, terwijl Modric naar AC Milan en Internazionale zou kunnen.

Goed nieuws voor Hazard

Voor Eden Hazard is dit goed nieuws. Hij zou toch nog met het rugnummer 10 van Modric aan de haal kunnen gaan. Voorlopig heeft Hazard nog geen officieel rugnummer gekregen bij zijn nieuwe club.

Poll: Vind jij dat Real Madrid Modric nog nodig heeft?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  AC Milan  I  Internazionale

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024