Club Brugge zet meteen puntjes op de i op de Freethiel

Zaterdag 27 juli 2019 - 22:21   I   door Redactie

Club Brugge heeft zijn start in het nieuwe seizoen niet gemist. De ploeg van trainer Philippe Clement won met 1-3 op het veld van Waasland-Beveren.

Het begon nochtans niet goed voor Club. Forte had iets voor het halfuur de score geopend vanaf de stip. De bal ging tegen de arm van Rits. Na tussenkomst van de VAR wees de ref naar de stip. Echt verdiend kon je de voorsprong van de thuisploeg op dat moment niet noemen.

Vlak voor de rust ging de bal ook aan de overkant op de stip. Die penalty werd omgezet door Vanaken. Meteen na de rust bewees aanwinst Okereke zijn waarde. Pirard kon een schot van Vanaken nog onschadelijk maken, maar in de rebound scoorde de Brugse spits. Wat later kopte Vanaken de 1-3 binnen. Meteen einde verhaal voor WB.

Poll: Heeft Club jou overtuigd?