AA Gent geeft zege in extremis nog uit handen bij Charleroi

Zondag 28 juli 2019 - 19:51   I   door Redactie

Sporting Charleroi en AA Gent zijn met een puntendeling aan het nieuwe seizoen begonnen. Gent klom in het Stade du Pays de Charleroi kort na rust op voorsprong via Michael Ngadeu, maar in de slotfase hing Massimo Bruno de bordjes in evenwicht.

In de openinsfase hielden beide teams elkaar in evenwicht. Gent nam gaandeweg over met goed voetbal, maar veel kansen noteerden we voor rust niet. Halverwege stond het dan ook nog 0-0.

Kort na de rust was het plots raak voor Gent. De Buffalo's namen het heft in handen en na enkele minuten kopte nieuwkomer Ngadeu een corner tegen de netten: 0-1.

Lange tijd leek dat ook de eindstand te worden, maar in de voorlaatste minuut van de match legde Bruno een prima voorzet van Henen knap binnen. Eindstand: 1-1.

Poll: Denk jij dat AA Gent dit seizoen de titel gaat pakken?