Mbokani wijst Antwerp de weg tijdens klinkende zege

Zondag 28 juli 2019 - 21:49   I   door Redactie

Royal Antwerp FC heeft zijn start niet gemist. De ploeg van Laszlo Bölöni was zondagavond in en tegen Eupen meteen op de afspraak en won met 1-4.

Na amper drie minuten spelen was het al raak voor Antwerp. Van Crombrugge loste het schot van Hairemans en de goed gevolgde Mbokani duwde binnen.

Antwerp was beter, maar de 0-2 viel niet. Integendeel: het was Eupen dat vlak voor rust tot scoren kwam via Bautista en zo stond het plots 1-1.

Mbokani en Rodrigues doen het

In de tweede helft nam Antwerp wél afstand van De Panda's. Vlak voor het uur schakelden de bezoekers een versnelling hoger en zorgden Mbokani en Ivo Rodrigues voor de 1-2 en 1-3.

Tien minuten voor tijd zette Refaelov de eindstand op het scorebord. De Israëli maakte er 1-4 van en zo begint Antwerp met een klinkende zege aan het nieuwe seizoen.

Poll: Denk jij dat Antwerp meedoet voor de titel?