'Bojan Krkic hakt knoop door over transfer naar België'

'Bojan Krkic hakt knoop door over transfer naar België'
Vrijdag 02 augustus 2019 - 18:30   I   door Redactie

Kent u Bojan Krkic nog? De pocketspits stond bij FC Barcelona ooit te boek als een wonderkind, maar kon de hoge verwachtingen rond zijn persoon nooit inlossen. Ondertussen is Bojan 28 en gaat zijn contract bij Stoke City eerstdaags ontbonden worden.

Bojan verhuisde in de zomer van 2014 naar Stoke, maar ook in de Premier League kon de Spanjaard met Servische roots het nooit maken. Na weinig succesvolle uitleenbeurten aan Mainz en Deportivo Alaves is Stoke nu dan ook van plan om het contract van Bojan te ontbinden.

De kleine aanvaller kan dan als vrije speler op zoek naar een nieuwe club. Wie weet belandt het gewezen goudhaantje van Barcelona straks wel in België. Een jaar geleden verscheen Bojan immers nog op de radar van Club Brugge. Toen kwam het echter niet tot een transfer.

Update 2/8 - 18:30

Bojan heeft een beslissing genomen omtrent zijn toekomst. De Spaanse aanvaller is op weg naar de Major League Soccer, en niet naar België. Bojan heeft rond de tafel gezeten met het Italiaanse Bologna, maar is van plan om bij het Canadese Montreal Impact te tekenen.

Poll: Had jij Bojan Krkic graag in België zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024