Transfermarkt LIVE: 'Martinez helpt Anderlecht, 2 toptransfers bij Club Brugge'

Transfermarkt LIVE: 'Martinez helpt Anderlecht, 2 toptransfers bij Club Brugge'
Vrijdag 02 augustus 2019 - 15:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Alexander Sorloth zijn toekomst bij Crystal Palace is onduidelijk. De aanvaller die vorig seizoen furore maakte bij AA Gent kan nu mogelijk naar een andere Belgische topclub.

*Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op Lazaros Lamprou van PAOK. De winger speelde vorig seizoen op uitleenbasis bij Fortuna Sittard.

*Real Madrid wil Paul Pogba koste wat het kost. Het gaat Manchester United nu cash én Toni Kroos aanbieden.

*Club Brugge staat op het punt om Federico Ricca binnen te halen. Hij zal één seizoen gehuurd worden van Malaga en kan nadien gratis worden overgenomen.

*Cristiano Ronaldo heeft bij Juventus aangegeven dat hij Romelu Lukaku liever niet ziet komen. Hij wil veel liever Neymar erbij.

*Club Brugge en Charleroi onderhandelen over Kaveh Rezaei. De spits verkast wellicht op uitleenbasis naar zijn ex-club.

*Voorlopig is er nauwelijks interesse voor Sven Kums en Adrien Trebel. Zij blijven mogelijk gewoon bij Anderlecht.

*Roberto Martinez heeft een belangrijke rol gespeeld in de transfer van Hendrik Van Crombrugge naar Anderlecht. De bondscoach raadde Vincent Kompany de doelman aan.

*De komst van Van Crombrugge heeft wel serieuze gevolgen. Zowel Thomas Didillon, Davy Roef als Frank Boeckx wil Anderlecht nu verlaten.

*Wilfried Bony is nog steeds in beeld bij Anderlecht. Hij is transfervrij.

*Anderlecht mikt in eerste instantie wel op Kemar Roofe. De spits van Leeds United moet 7 miljoen euro kosten.

*Club Brugge is van plan om een linksachter en een verdedigende middenvelder te halen. Het moeten ook toptransfers zijn voor blauw-zwart.

*Lillo Guarneri (17, ex-Standard) is aangeboden bij Anderlecht. De jonge Belgische doelman met Italiaanse roots wil AC Milan verlaten.

Poll: Denk jij dat Bony een topspits zou zijn in de Belgische competitie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024