Deschacht is érg duidelijk: "Iemand moet dat tegen Kompany durven zeggen"

Deschacht is érg duidelijk:
Vrijdag 02 augustus 2019 - 16:30   I   door Redactie

Olivier Deschacht speelde zowat zijn hele carrière voor RSC Anderlecht, maar sinds vorig seizoen is hij er niet meer actief. Na een passage bij Sporting Lokeren ging de ervaren verdediger bij Zulte Waregem aan de slag. Dat neemt niet weg dat Deschacht 'zijn' Anderlecht blijft volgen.

In een gesprek met L'Avenir laat Deschacht zijn licht schijnen op de aanpak van Vincent Kompany. "In de Belgische competitie is het niet eenvoudig om te spelen zoals Kompany dat wil. Hij brandt van de ambitie en weet waar hij met Anderlecht naartoe wil. Maar toch hoop ik dat er bij Anderlecht iemand sterk en eerlijk genoeg is om tegen Kompany zijn mening te durven zeggen. Dat is echt nodig", aldus Deschacht.

"Als Anderlecht in putje winter op het bevroren veld van Antwerp of Cercle Brugge een een-tweetje wil doen in zijn eigen rechthoek, is dat gelijk aan zelfmoord", gaat het Anderlecht-icoon verder. "Al heeft Vincent uiteraard een groot voordeel bij Anderlecht. Met hem aan het roer zullen de fans sowieso geduld hebben."

 

Poll: Denk jij dat de aanpak van Kompany écht gaat aanslaan bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  voetbal  I  sport

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024