Transfermarkt LIVE: Mignolet terug naar België, 5 spelers weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Mignolet terug naar België, 5 spelers weg bij Club Brugge?
Zondag 04 augustus 2019 - 18:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Rick Karsdorp wil en mag weg bij AS Roma. Hij werd in januari al genoemd bij Anderlecht en zou nu bij paars-wit kunnen tekenen.

*Napoli hoopt op de komst van Romelu Lukaku, maar die wil liever naar Juventus.

*Club Brugge zou van plan zijn om Karlo Letica, Jordi Vanlerberghe, Kaveh Rezaei, Jelle Vossen en Cyril Ngonge nog van de hand te doen.

*Kevin Strootman verhuist niet naar België. De middenvelder van Olympique Marseille is op weg naar Internationale.

*Anderlecht staat op het punt om de komst van Kemar Roofe af te ronden. In principe zou de deal met Leeds United maandag rond moeten zijn.

*Philippe Coutinho kan Barcelona inruilen voor Arsenal. Hij zou voor één seizoen gehuurd kunnen worden.

*Fiorentina is van plan om vol voor Sander Berge te gaan. Het is wel nog niet duidelijk of de Italiaanse formatie aan de Genkse vraagprijs van 20 miljoen euro kan voldoen.

*Club Brugge droomt nog steeds van de komst van Simon Mignolet. Het wacht geduldig af en hoopt dat de Rode Duivel tegen het einde van deze maand nog geen andere nieuwe werkgever heeft gevonden.

Poll: Wie gaat volgens jou deze maand nog de beste deals doen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024