Verheyen waarschuwt: "Dan heeft Club Brugge een groot probleem"

Verheyen waarschuwt:
Woensdag 07 augustus 2019 - 19:30   I   door Redactie

Gert Verheyen is hoegenaamd niet verrast door de interesse van Ajax in Hans Vanaken. Alleen wordt het volgens de analist bijna onmogelijk om de middenvelder te vervangen.

"Dat Hans Vanaken nu in beeld is bij Ajax, hoeft niemand te verbazen. Als ik hoor dat geen enkele buitenlandse club Vanaken zou willen, dan moet ik daar toch eens om lachen. Dat Vanaken vandaag nog bij Club Brugge speelt, heeft niets met zijn kwaliteiten te maken. Hij kan overal mee", stelt Verheyen in Het Nieuwsblad

"Het argument dat hij ‘maar’ in de Belgische competitie speelt, gaat ook niet meer op nu er spelers van 25 miljoen euro worden verkocht. Alleen is Vanaken niet het type dat aan zijn zaakwaarnemer aangeeft dat hij absoluut wil vertrekken. Als hij droomde van het buitenland, was hij al lang weg. Op dat vlak is hij een uitzondering in de huidige generatie."

"Tot nu toe is Club Brugge versterkt ten opzichte van vorig seizoen. Maar als Ajax met een dik salaris gaat zwaaien, wat gebeurt er dan? Vind hem maar: een nummer tien, mét statistieken. Vooral dat. En een Belg dan nog. Niemand is onvervangbaar maar hij is wel de laatste die Club nu wil kwijtspelen. Verlies je Vanaken, dan ben je niet versterkt. Integendeel. Club moet hopen dat een transfer voor hem nog altijd niet hoeft."

Poll: Is Vanaken te vervangen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024