'RC Genk zet Standard serieus onder druk voor topper tegen Club Brugge'

'RC Genk zet Standard serieus onder druk voor topper tegen Club Brugge'
Zaterdag 21 januari 2017 - 14:07   I   door Redactie

RC Genk wacht vanavond een verre verplaatsing naar Eupen. De Limburgers willen hun waterkansje op play-off I gaaf houden.

RC Genk ging de winterstop in met een goed gevoel. Het won van AA Gent met 2-0. Die goede lijn willen ze nu doortrekken. Maar ook Eupen won zijn laatste wedstrijd voor de winterstop.

Ze willen dus beiden op dat elan doorgaan. Maar volgend bookmaker Unibet zal uiteindelijk RC Genk makkelijk met de zege aan de haal gaan. Het springt dan ook over Standard naar de achtste plaats, aangezien het overwinning meer heeft. De Rouches staan dan meteen ook onder druk voor de topper tegen Club Brugge. Een zege van Genk kan ook in jouw voordeel zijn!

Gratis
Je mag daarom voor 80 euro op onze kosten een gokje wagen bij bookmaker Unibet, indien je nog geen account heb. Dit kan je doen door op DEZE LINK te klikken. Als RC Genk straks wint, kan dit je bijvoorbeeld 172 euro opleveren.

Al een account?
Profiteer dit weekend ook nog eens van een prachtige promotie met jouw smartphone! Jij kunt namelijk voor €15 aan live free bets verdienen door Live weddenschappen te plaatsen op geselecteerde wedstrijden in de Pro League met jouw mobiel. Dit kan je doen via DEZE LINK.

TAGS  I  RC Genk  I   Eupen  I   Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024