"Er is een akkoord: Coucke verdwijnt, Kompany wordt baas bij Anderlecht"

Vrijdag 09 augustus 2019 - 11:45   I   door Redactie

Voormalig Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock heeft nog eens met de pers gesproken. Hij deed dat met de krant de Morgen en hij is niet mals voor zijn opvolger Marc Coucke.

"Zelfs mijn verleden is door de nieuwe eigenaar afgepakt. Alles van het oude Anderlecht moest weg, buiten, démission. Er was niets goeds meer aan de rijke historie van de club. Gevoelens van trots voelden bijna aan als schuld. Je gelooft eerst niet wat je overkomt, maar na een tijd ga je ook innerlijk afscheid nemen. Natuurlijk volg ik Anderlecht nog, maar alleen op televisie en via de media", vertelt Vanden Stock in De Morgen.

"Ik begrijp niet dat de fans ineens zo mild zijn geworden", vervolgt Vanden Stock. "Manager Herman Van Holsbeeck en ik werden voor mindere catastrofes onder vuur genomen. Op korte termijn zie ik het somber in. Het is een illusie te denken dat je met jeugdspelers kunt meedingen voor de titel."

Overname

De ex-preses denkt dat Marc Coucke zal verdwijnen. "Ik denk dat er een akkoord is tussen Kompany en Coucke. Als Vince erin slaagt Anderlecht weer aan het voetballen te krijgen, wordt hij de baas. Coucke zal dan stilletjes uit het voetbal verdwijnen. De toekomst van Anderlecht begint over twee, drie jaar."

Poll: Denk jij ook dat Kompany de grote baas wordt op Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024