Transfermarkt LIVE: Na Chadli nog een Rode Duivel voor RSCA, Courtois naar PSG?

Transfermarkt LIVE: Na Chadli nog een Rode Duivel voor RSCA, Courtois naar PSG?
Zondag 11 augustus 2019 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het is al een érg boeiende transferperiode geweest. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Jan Vertonghen zat niet in de wedstrijdselectie van Tottenham tegen Aston Villa. De 32-jarige verdediger wordt nu gelinkt aan een transfer.

*Thibaut Courtois kan rekenen op de belangstelling van Paris Saint-Germain. De Franse topclub informeerde bij Real Madrid naar de voorwaarden.

*Anderlecht zou geen inkomende transfers meer realiseren. Afwachten of dat ook effectief het geval zal zijn.

*Kevin Mirallas zit op een zijspoor bij Everton. De Engelsen zoeken een oplossing voor hem. Mirallas werd eerder deze zomer al gelinkt aan Standard en Anderlecht.

*Club Brugge zou belangstelling tonen in Lucas Silva. De Braziliaanse middenvelder zit op een zijspoor bij Real Madrid en zou voor 2 miljoen euro op te halen zijn bij de Koninklijke. Ook Genoa wil hem.

*Ajax zou interesse hebben in Nordin Amrabat van Club Brugge als opvolger voor Donny van de Beek (als die naar Real Madrid verhuist).

*KV Oostende hoopt er nog steeds op dat Nicolas Lombaerts vertrekt. De club bood hem 300.000 euro om zijn contract te verbreken. Lombaerts aanvaardde dat echter niet.

Poll: Denk jij dat Club Brugge Lucas Silva zal kunnen strikken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  v24

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024