Het gaat niet goed met Genk: Opnieuw nederlaag voor landskampioen

Zaterdag 10 augustus 2019 - 22:21   I   door Redactie

Racing Genk heeft zijn tweede nederlaag op rij geleden. De ploeg van trainer Felice Mazzu ging op eigen veld met 0-2 onderuit tegen Zulte Waregem.

Vorige week werd al met 3-1 verloren bij KV Mechelen en Genk kon tegen Zulte Waregem geen revanche nemen. De landskampioen ging opnieuw met de billen bloot.

Zulte Waregem klom al in minuut zes op voorsprogn. Bjordal kopte het leer overhoeks binnen. Genk speelde echt niet goed en Coucke moest de thuisploeg behoeden voor een dubbele achterstand.

Na de rust kwam Zulte Waregem wel goed weg dat Bossut een bal tegen het hoofd van Heynen sloeg, maar dat het leer zo net over belandde. Ook de bezoekers bleven echter dreigen en na een uithaal van nieuwkomer Berahino gingen de boeken dicht. Het schot van Berahino belandde op de hakken van Dewaest en zo verdween het leer in doel: 0-2.

Poll: Is Genk voor jou een titelkandidaat dit seizoen?