Standard lijdt op Stayen eerste nederlaag van het seizoen

Zondag 11 augustus 2019 - 16:25   I   door Redactie

Standard heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. De Rouches gingen met 2-1 onderuit bij Sint-Truiden, dat zijn eerste punten en zege van het seizoen pakt.

Sint-Truiden had dit seizoen nog niet gescoord, maar trof voor de rust al twee keer raak. Dat terwijl Standard nog geen goal had geïncasseerd. Toch opende Alexandre De Bruyn na een schitterende actie met een geweldig doelpunt de score.

Niet veel later recupereerde Hamza Massoudi zelf de bal en maakte er 2-0 van. Nog voor de rust trof Emond namens Standard het doelhout. De Rouches stonden op een dubbele achterstand, maar na tussenkomst van de VAR ging de bal na de rust op de stip. De penalty werd omgezet door Paul-José Mpoku. Standard geloofde er weer volop in, maar kwam goed weg toen Boli de kans liet liggen om er 3-1 van te maken. Ook Standard kwam er nog dichtbij, maar de Rouches troffen nog twee keer het doelhout.

Poll: Is Standard volgens jou sterk genoeg om titelkandidaat te zijn?