Antwerp is maximum kwijt na nederlaag bij Charleroi

Zondag 11 augustus 2019 - 19:58   I   door Redactie

Ook Antwerp FC heeft zijn eerste puntenverlies van het seizoen geleden. De Great Old verloor met 2-1 bij Charleroi.

De eerste helft had nauwelijks wat om het lijf. De 0-0-ruststand was dan ook niet meer dan logisch. Tien minuten na de pauze brak Baby de ban. Hij trapte het leer in het dak van het doel. De goal werd echter afgekeurd door de VAR vanwege buitenspel en zo dus geen voorsprong voor Antwerp.

Wat later werd het aan de overkant 1-0. Daar zorgde Fal voor met een rake knal. Invaller Lior Refaelov stelde een kwartier voor affluiten gelijk. Charleroi kreeg nadien nog een unieke mogelijkheid om te winnen, maar Bolat redde de strafschop van Perbet nadat de doelman van Antwerp zelf de penaltyfout had begaan. In minuut 90 maakte Perbet echter zijn fout goed en scorode de Franse spits in de rebound toch de 2-1.

Poll: Ben jij verrast door deze uitslag?