'Razende Coucke dient Vanden Stock van antwoord met toptransfer'

'Razende Coucke dient Vanden Stock van antwoord met toptransfer'
Dinsdag 13 augustus 2019 - 07:00   I   door Redactie

Vrijdag was er de open oorlog tussen Roger Vanden Stock en zijn opvolger Marc Coucke bij Anderlecht. Vanden Stock had uitgehaald naar Coucke in een interview met De Morgen, waarna Coucke uithaalde op Twitter.

Volgens La Dernière Heure is de toptransfer van Nacer Chadli gelinkt aan de ruzie tussen Coucke en Vanden Stock. "Onvrijwillig heeft Vanden Stock de mercato van Anderlecht beïnvloed", schrijft journalist Yves Taildeman. 

"Als je hem pijn doet, slaat hij terug. Vrijdag deed hij dat met een tweet waarin hij het oude bestuur ervan beschuldigde leugenaars en zakkenvullers te zijn die lijken achtergelaten hebben in de kasten van Neerpede. De volgende dag realiseerde de sterke man een verrassende transfer", klinkt het.

Geld van Coucke

Zonder Coucke zou de transfer van Chadli er niet gekomen zijn. "Coucke wou niet teveel aan zijn persoonlijke fortuin raken om zijn ploeg te versterken. Maar gekrenkt in zijn eer door de uitlatingen van zijn voorganger, koos hij ervoor toch zijn portemonnee open te trekken op het einde van deze mercato", aldus Taildeman.

Poll: Goeie zet van Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I  v24  I  sport  I  voetbal

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024