'Belangrijke update over supertransfer van Neymar'

'Belangrijke update over supertransfer van Neymar'
Woensdag 14 augustus 2019 - 11:00   I   door Redactie

De terugkeer van Neymar naar FC Barcelona zou nu plots heel dichtbij zijn. Een vertegenwoordiger van de club gaat onderhandelen met PSG en het management van de Braziliaan. Dat meldt RAC1.

De interesse in Neymar liet Barcelona al weken geleden blijken, maar nu wordt er ook effectief een versnelling hoger geschakeld. Concrete onderhandelingen over een transfer worden opgestart.

PSG heeft al laten weten dat Neymar bij een goed bod mag vertrekken. Ook de Franse fans hebben het gehad met hun sterspeler. Neymar zelf geeft de voorkeur aan een transfer naar Barcelona. Barça hoopt de transfersom wel te drukken door ook spelers in ruil aan te bieden. Onder meer Dembélé, Coutinho en Rakitic worden genoemd.

Messi

Intussen heeft ook Messi al gebeld met Neymar. De Argentijn drukte de international op het hart om voor Barcelona te kiezen, en niet voor Real Madrid.

Update 14/8 - 11:00

Franse en Spaanse media melden dat er een belangrijke update is omtrent de nakende supertransfer van Neymar. PSG en Barcelona zaten ondertussen al een eerste keer rond de tafel om te onderhandelen.

De gesprekken over de transfer van Neymar duurden zo'n drie uur, maar van een akkoord is voorlopig nog geen sprake. De onderhandelingen zullen snel verdergaan.

Poll: Is Barcelona de beste keuze voor Neymar?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024