Transfermarkt LIVE: Defour praat met Antwerp, Batshuayi terug naar België?

Transfermarkt LIVE: Defour praat met Antwerp, Batshuayi terug naar België?
Woensdag 14 augustus 2019 - 21:30   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Steven Defour onderhandelt met Antwerp. De middenvelder kan en mag weg bij Burnley.

*Sven Kums heeft zich neergelegd bij de beslissing van Vincent Kompany. Kums zal Anderlecht wellicht nog deze zomer verlaten.

*Volgens Hein Vanhaezebrouck is het niet uitgesloten dat Michy Batshuayi alsnog naar een Belgische topclub verhuist in het slot van deze mercato.

*Abdoulay Diaby is geen eerste keus bij Sporting Clube de Portugal. De ex-spits van Club Brugge zou nu in beeld zijn bij Standard.

*Club Brugge is van plan om nog twee grote transfers af te ronden. Op de linksachter heeft het Fede Ricca van Malaga al gestrikt. Verder is het de bedoeling om ook nog een defensieve middenvelder in te lijven.

*Volgens analisten Gilles De Bilde en Jan Mulder is het nog geen uitgemaakte zaak dat Hans Vanaken bij Club Brugge blijft. De Limburger geniet interesse van Ajax.

*KRC Genk wil zich in de slotfase van de transferperiode nog wat extra wapenen. Het gaat er alles aan doen om Paul Onuachu weg te halen bij FC Midtjylland.

*Barcelona en PSG hebben een eerste gesprek gehad over de supertransfer van Neymar. Na 3 uur onderhandelen is er evenwel nog geen witte rook.

Poll: Wie gaat deze zomer de beste zaken gedaan hebben volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024