Twijfels rond Coucke en Kompany: "Ze begeven zich op glibberige paden"

Twijfels rond Coucke en Kompany:
Woensdag 14 augustus 2019 - 20:30   I   door Redactie

Vincent Kompany is bij RSC Anderlecht aan de heropbouw van zijn geliefde club bezig. Samen met onder meer Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen moet Kompany paars-wit opnieuw naar de top leiden. En daar horen risico's bij, zo blijkt...

"Het valt op in de transferpolitiek van Anderlecht: het begeeft zich op glibberige paden, in haast iedere transfer zit een risico", zegt hoofdredacteur Jacques Sys in zijn column in Sport/Voetbalmagazine.

"Zoals op dit moment bijvoorbeeld met Samir Nasri blijkt", verduidelijkt Sys. Hij stelt zich ook vragen bij de komst van Kemar Roofe. "Nu moet het gewicht van de aanval gedragen worden door Kemar Roofe. Wordt er niet te veel verwacht van een spits die overkomt van tweedeklasser Leeds?"

Groeiproces

"Dat Roofe bij zijn komst geblesseerd was, is op zich ook al opmerkelijk. Anderlecht blijft bezig aan een groeiproces zonder dat iemand zich over de schrale puntenoogst zorgen maakt. Zaterdag is er een verplaatsing naar KV Kortrijk en vervolgens de eerste topper, op KRC Genk."

Poll: Vind jij dat Anderlecht te veel risico neemt op vlak van transfers?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024