Transfermarkt LIVE: 3 spelers weg bij Anderlecht, Mirallas terug naar België?

Transfermarkt LIVE: 3 spelers weg bij Anderlecht, Mirallas terug naar België?
Donderdag 15 augustus 2019 - 22:00   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Gareth Bale blijft dit seizoen wellicht bij Real Madrid. Er is weinig of geen interesse voor de Welshman, die in Madrid nog drie jaar onder contract ligt.

*Kevin Mirallas hoopt op een terugkeer naar België. Hij werd al aangeboden bij de topclubs, maar niemand hapte toe.

*PSG zou aan Real Madrid gevraagd hebben om Vinicius Junior in een ruildeal te betrekken met Neymar. Bij Real voelen ze daar evenwel weinig voor.

*Sofyan Amrabat heeft geen toekomst meer bij Club Brugge. Trainer Philippe Clement rekent niet meer op de Marokkaanse middenvelder. Amrabat kon Club Brugge inruilen voor Hellas Verona, maar daar heeft de middenvelder geen zin in.

*Thomas Didillon, Sven Kums en Kenny Saief hebben geen toekomst meer bij Anderlecht. Dat heeft Vincent Kompany beslist.

*Anderlecht gaat mogelijk nog Meschack Elia en Arsène Zola inlijven. De twee spelers zouden overkomen van TP Mazembe.

*Volgens Hein Vanhaezebrouck is de kans groot dat ook Mousa Dembele en Marouane Fellaini op termijn terugkeren naar de Belgische competitie.

*Steven Defour en Antwerp zouden al een akkoord hebben over een samenwerking. Antwerp moet er nu wel nog zien uit te komen met Burnley.

*Club Brugge heeft zijn oog laten vallen op Abel Ruiz, een groot talent van Barcelona. Of de jonge spits haalbaar is, is nog niet zeker.

*Michy Batshuayi kan zijn carrière verderzetten bij AS Roma. De Italiaanse club wil de spits een jaar huren.

Poll: Denk jij dat Defour een aanwinst is voor de Belgische competitie?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024