Verrassend: 'Gareth Bale gaat bij deze Europese grootmacht spelen'

Verrassend: 'Gareth Bale gaat bij deze Europese grootmacht spelen'
Donderdag 15 augustus 2019 - 17:30   I   door Redactie

Zinédine Zidane is hem liever kwijt dan rijk, maar voorlopig is Gareth Bale nog steeds een speler van Real Madrid. En met het einde van de transfermercato in zicht is het goed mogelijk dat daar geen verandering meer in komt.

Enkele Engelse topclubs hengelden eerder deze zomer nog naar de diensten van Bale, maar tot een transfer kwam het nooit. Nu de Engelse transfermarkt al gesloten is, is een overgang naar de Premier League ook gewoon niet meer mogelijk.

Voor het overige is er weinig interesse, behalve vanuit China. Maar in een Chinees avontuur hebben Bale en zijn gezin dan weer geen trek. En dus is er volgens Marca een onverwacht scenario in de maak: Bale zou gewoon bij Real Madrid blijven... en spelen.

Bale lozen? Niet evident

Bij Real beseffen ze dat het niet eenvoudig zal zijn om de peperdure Bale, die bovendien nog drie seizoenen onder contract ligt, te lozen. Daarom is het vanuit het standpunt van de club misschien niet eens een slecht idee om Bale een nieuwe kans te geven. Iets wat het Real-bestuur nu ernstig overweegt.

Poll: Vind jij dat Bale een nieuwe kans moet krijgen bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024