"Het is zeker: Mohamed Salah gaat Liverpool verlaten"

Donderdag 15 augustus 2019 - 20:00   I   door Redactie

Mohamed Salah (27) is al enkele jaren één van de meest gevreesde vleugelaanvallers ter wereld. De Egyptenaar hielp Liverpool vorig seizoen aan de eindzege in de Champions League en is ook dit seizoen één van de sterren in het elftal van Jürgen Klopp. Het ziet er evenwel naar uit dat Salah aan zijn laatste jaar bij Liverpool bezig is.

Analist Gary Neville weet het immers zeker: "Salah is bezig aan zijn laatste seizoen in loondienst van Liverpool. Ik ben er zeker van en kan het aan alles zien", aldus de gewezen Manchester United-speler bij Sky Sports.

Naar Spanje?

"Ik kan het zien, voelen en ruiken. Je merkt het gewoon meteen als een speler wil vertrekken", voegt Neville er nog aan toe. Verrassend zijn de uitspraken van Neville niet. Salah werd immers al meermaals in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid.

Deze zomer kwam het er niet van, maar Real heeft de komst van de winger nog niet opgegeven. Liverpool nam Salah in de zomer van 2017 over van AS Roma voor een transferbedrag van 42 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Salah na dit seizoen zal vertrekken bij Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024