‘Dit wordt op FIFA 20 de beste speler in de Jupiler Pro League’

‘Dit wordt op FIFA 20 de beste speler in de Jupiler Pro League’
Donderdag 15 augustus 2019 - 21:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League is sinds kort enkele grote namen rijker. Iedere Belgische topclub heeft zich gericht versterkt en bovendien keerden ook enkele (ex-)Rode Duivels terug naar ons land. Dat belooft voor dit seizoen, ook op FIFA 20.

Eind september ligt de nieuwste versie van de FIFA-reeks in de winkelrekken. Het is nu dan ook al uitkijken naar wie straks de beste speler in de Jupiler Pro League zal zijn.

Kompany de beste?

Volgens enkele gespecialiseerde FIFA-fansites zal Vincent Kompany de beste speler van de competitie zijn. Op FIFA 19 kreeg de verdediger nog een algemene rating van 85.

Nu hij voor Anderlecht uitkomt zal Kompany's rating sowieso dalen, maar dat neemt niet weg dat hij op FIFA 20 een pak beter zal zijn dan tal van andere verdedigers in België.

Uitkijken naar Mignolet en co

Verder zullen ook Simon Mignolet, Samir Nasri en Nacer Chadli ongetwijfeld een meer dan degelijke rating krijgen. En dan zijn er nog de blijvers zoals Hans Vanaken, Ruud Vormer, Mehdi Carcela en noem maar op. Kortom: een FIFA om naar uit te kijken!

Poll: Ga jij FIFA 20 kopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk  I  FIFA 20

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024