Anderlecht schept duidelijkheid over komst van Anthony Vanden Borre

Anderlecht schept duidelijkheid over komst van Anthony Vanden Borre
Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:00   I   door Redactie

Anthony Vanden Borre (31) staat op het punt om een terugkeer te maken in het voetbal. De gewezen Rode Duivel zette eerder al een punt achter zijn carrière, maar zou nu als speler terugkeren bij zijn oude liefde RSC Anderlecht.

Het Laatste Nieuws meldt dat speler-manager Vincent Kompany zijn boezemvriend uit pensioen wil halen. De eerste contacten zijn gelegd en Kompany wil Vanden Borre zijn gedroomde herlancering als voetballer gunnen.

"Vanden Borre heeft goesting heeft om zich nog één keer aan het Belgische publiek te tonen. Toch laten alle partijen zich niet opjagen om een definitieve beslissing te nemen. Aangezien VdB transfervrij is, hoeft dat ook niet", voegt HLN er nog aan toe.

Update 16/8 - 20:00

Technisch directeur Michael Verschueren heeft bij Het Laatste Nieuws gereageerd op het nieuws omtrent Vanden Borre. “Er is contact geweest tussen Vincent en Anthony”, aldus Verschueren. “Dat is op zich niet zo verwonderlijk, ze zijn goeie vrienden.”

Tijdens de gesprekken is een terugkeer bij paars-wit ter sprake gekomen. “Maar het is niet zo dat een reintegratie in de A-kern of een profcontract op dit moment realistisch is”, benadrukt Verschueren. “Wel mag Anthony zich melden op de club om mee trainen - bij de beloften bijvoorbeeld - om zo weer voetballer te worden. Ik weet niet of hij ook effectief op dat aanbod zal ingaan."

Poll: Denk jij dat Vanden Borre zijn beste niveau nog kan halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  sport  I  voetbal

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024