Transfermarkt LIVE: Toptransfer bij Antwerp, Rits plots weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Toptransfer bij Antwerp, Rits plots weg bij Club Brugge?
Vrijdag 16 augustus 2019 - 19:00   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Adrien Trebel is op weg naar zijn ex-club Nantes. Het kan wel nog even duren vooraleer de deal in kannen en kruiken is, want het salaris van de Fransman is nog een struikelblok.

*Bologna wil na Stefano Denswil ook Mats Rits wegplukken bij Club Brugge. Op Jan Breydel willen ze echter enkel meewerken bij een duizelingwekkend bod.

*Bij Barcelona zitten onder meer Sergio Busquets, Antoine Griezmann, Sergi Roberto en Jordi Alba niet te wachten op de komst van Neymar. Toch blijft Barça met Paris Saint-Germain onderhandelen over een eventuele deal.

*Michy Batshuayi vertrekt mogelijk nog eens op uitleenbasis bij Chelsea. Anderlecht werd genoemd, maar de spits zou ook bij een andere Belgische topclub kunnen belanden. Zelf wil Batsman liefst bij Chelsea blijven en voor zijn plaats knokken.

*Club Brugge had Abel Ruiz in het vizier, maar het toptalent van Barcelona weigerde een overgang naar België. Ruiz wil naar een andere Spaanse club.

*Anthony Vanden Borre is op weg naar Anderlecht. Vincent Kompany wil de spelerscarrière van zijn boezemvriend herlanceren.

*Club Brugge rekent niet meer op Karlo Letica. Die kreeg te horen dat hij weg moet. Ethan Horvath blijft in principe als tweede doelman.

*Club Brugge denkt niet alleen aan Giannelli Imbula (Stoke City), maar ook Daniel Amartey (Leicester City) om het vertrek van Marvelous Nakamba op te vangen.

*De transfer van Steven Defour naar Antwerp is nog lang niet rond. Op dit moment is het loon van de middenvelder een enorm struikelblok. Antwerp wil ver gaan, maar heeft zijn limieten.

Poll: Denk jij dat Vanden Borre nog meekan op het hoogste niveau?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024