Chaos bij Barcelona: ’Kwade sterspeler verzet zich tegen komst van Neymar’

Chaos bij Barcelona: ’Kwade sterspeler verzet zich tegen komst van Neymar’
Vrijdag 16 augustus 2019 - 13:30   I   door Redactie

De tijd tikt weg en dat is niet in het voordeel van Neymar. De Braziliaanse vedette wil zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain verlaten, maar twee weken voor het einde van de transferperiode is er nog steeds geen oplossing gevonden.

Neymar zelf wil terug naar Barcelona. Het bestuur van De Blaugrana twijfelde aanvankelijk, maar besliste enkele weken geleden toch maar om vol voor zijn ex-speler te gaan. Al was dat mogelijk niet de meest verstandige beslissing van de Barça-top.

Don Balon meldt immers dat verschillende spelers van Barcelona niet zitten te wachten op een terugkeer van Neymar. Hoewel Lionel Messi zijn maatje met open armen zou ontvangen, wil Sergio Busquets - een ervaren rot en al jaren één van de pijlers in het sterrenelftal van Barcelona - niet weten van een terugkeer van Neymar. Hij is kwaad en verzet zich dan ook tegen de komst van de aanvaller.

(Lees verder onder de foto)

Ook Griezmann hoeft Neymar niet

De manier waarop de Braziliaan in het verleden een vertrek bij Barcelona forceerde, zit Busquets nog steeds hoog. Niet alleen Busquets, maar ook Ivan Rakitic, Ousmane Dembele, Sergi Roberto en Jordi Alba zouden niet meteen blij zijn met de nakende terugkeer van Neymar. En dan is er nog nieuwkomer Antoine Griezmann.

De Fransman beseft dat een terugkeer van Neymar nefast kan zijn voor eigen speelminuten. Volgens Don Balon zou ook Griezmann zich verzetten tegen de komst van Neymar. Griezmann zou binnenskamers al hebben aangegeven dat hij niet begrijpt waarom Barcelona per se voor Neymar wil gaan.

Chaos

Ondertussen onderhandelen Barcelona en PSG verder over een eventuele deal. De eerste gesprekken tussen beide clubs leverden nog niets op. Neymar is nog niet van Barcelona, maar één ding is zeker: de chaos in Camp Nou is nu al compleet.

Poll: Vind jij dat Barcelona Neymar nog nodig heeft?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Real Madrid  I  v24

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024