'Eden Hazard zorgt voor serieuze problemen bij Real Madrid'

'Eden Hazard zorgt voor serieuze problemen bij Real Madrid'
Vrijdag 16 augustus 2019 - 17:00   I   door Redactie

Eden Hazard stapte deze zomer over naar Real Madrid, maar veel plezier heeft de Rode Duivel nog niet beleefd aan zijn droomtransfer. De voorbereiding van Real viel op sportief vlak dik tegen, terwijl er ook naast het veld serieuze problemen zijn.

Zo is Hazard - ongewild weliswaar, laat dat duidelijk zijn - de aanstoker van een enorm probleem. Sinds zijn aankomst is Hazard immers de onbetwiste grootverdiener bij Real Madrid. Iets wat sterkhouder en kapitein Sergio Ramos allesbehalve fijn vindt.

Volgens Don Balon heeft Ramos zijn onvrede al geuit bij het bestuur van Real Madrid. De verdediger vindt het niet kunnen dat Hazard een hoger loon krijgt dan hem. Ramos zou zelfs om een even hoog salaris gevraagd hebben. Ook enkele andere grote namen zouden al om een loonsverhoging gevraagd hebben.

Wrevel in kleedkamer

Bij Real willen ze voorlopig niet toehappen, wat dan weer voor wrevel zorgt in de kleedkamer. Aan trainer Zinédine Zidane om zijn groep zo goed mogelijk te managen en de problemen niet uit de hand te laten lopen.

Poll: Denk jij dat het hoge loon van Hazard voor nog meer problemen zal zorgen bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  voetbal  I  v24

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024