Woedende Clement stelt zich ernstig vragen: "Wat is hier aan de hand?"

Woedende Clement stelt zich ernstig vragen:
Zaterdag 17 augustus 2019 - 08:30   I   door Redactie

Ook Philippe Clement is woest na de wedstrijd tegen Eupen (0-0). De coach van Club Brugge vindt dat zijn team altijd een strafschop had moeten krijgen na een overtreding op Ruud Vormer.

"Heel het stadion had gezien dat het een penaltyfout was. Ik stond er vijftig meter vanaf en 't was nog duidelijk. Als dat al geen strafschop meer is, dan wordt het moeilijk om er ooit nog één te krijgen", zucht Clement.

"Kijk, ik ben niet de coach die rap iets zegt over de scheidsrechter. Op Waasland-Beveren heb ik me gewoon neergelegd bij de discutabele penalty die we tegen kregen na handspel van Rits, maar nu ben ik echt benieuwd waarom er niet gefloten werd. Of waarom de ref niet geïnformeerd werd door de VAR."

"Scheidsrechters kunnen fouten maken, hé. Het gaat snel en soms staan ze niet altijd goed opgesteld. Ik heb daar begrip voor", aldus Clement. "Maar er kan toch van bovenaf ingegrepen worden? Als dat bij zo'n fase niet gebeurd, is het logisch dat er frustraties komen. Je vraagt je af: 'Wat is hier aan de hand?'"

Poll: Heeft Clement gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024