Bolat heeft slecht nieuws voor Antwerp-fans: "Ik heb geen zin om te liegen"

Bolat heeft slecht nieuws voor Antwerp-fans:
Zaterdag 17 augustus 2019 - 13:00   I   door Redactie

De kans is aanzienlijk groot dat Sinan Bolat nog voor het sluiten van de transfermarkt vertrekt bij Antwerp FC. Dat laat de doelman weten in Het Laatste Nieuws.

"Ik heb geen zin om te liegen", aldus de international, "dus ja, er is belangstelling. Onder meer vanuit Turkije." Bolat "sluit een vertrek niet uit".

Hij heeft ook nog maar één jaar contract op de Bosuil. Logisch dus dat hij aan zijn toekomst denkt. "Er zijn drie opties", zegt Bolat. "De eerste is dat ik een interessante uitdaging tegenkom. Als alle partijen er dan beter van worden, staat niks een transfer in de weg."

"Optie twee is een verlenging. Kijk, ik heb het nooit verborgen dat ik ervoor opensta om hier bij te tekenen. Per slot van rekening ben ik Antwerp dankbaar - hier heb ik me kunnen herlanceren. Maar dan moet dat voorstel er wel komen."

Geen garantie

Dan is er nog een laatste optie: "Het seizoen uitdoen en nadien transfervrij zijn. (snel) Maar alles ligt nog open. Ik concentreer me weer op mijn spel. Maar garanderen dat ik blijf, sorry, dat kan ik niet."

Poll: Moet Antwerp Bolat een contractverlenging voorschotelen?

TAGS  I  Antwerp  I  voetbal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024