Verhuist Jelle Vossen naar andere Belgische (top)club?

Verhuist Jelle Vossen naar andere Belgische (top)club?
Zondag 18 augustus 2019 - 14:00   I   door Redactie

Jelle Vossen zit op een zijspoor bij Club Brugge. De aanvaller had gehoopt om onder nieuwbakken trainer Philippe Clement zijn carrière te herlanceren. Niets is minder waar, want op dit moment is Vossen pas de vierde spits van Clement.

Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat Vossen geen toekomst meer heeft bij Club Brugge. De 30-jarige spits gaf deze zomer nog aan dat hij koste wat het kost bij blauw-zwart wil blijven, maar daar zal hij nu misschien toch anders over denken.

Tijdens de laatste weken van deze transferperiode zal moeten blijken welke spits nog vertrekt bij Club Brugge. Is het Kaveh Rezaei en legt Vossen zich dan neer bij een mogelijke rol als derde spits? Of vertrekt Vossen en blijft Rezaei bij Club? Of vertrekken beide spelers nog? Het is wachten op duidelijkheid.

Naar andere Belgische (top)club?

Als Vossen alsnog vertrekt bij Club Brugge, dan lijkt zijn toekomst alleszins in België te liggen. Na een tegenvallend avontuur in Engeland staat de Limburger immers niet te springen om opnieuw naar het buitenland te verkassen. Welke Belgische club slaat toe?

Poll: Denk jij dat Jelle Vossen deze zomer nog zal vertrekken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024