Thibaut Courtois ontploft bij Real Madrid: "Hélemaal vergeten"

Thibaut Courtois ontploft bij Real Madrid:
Zondag 18 augustus 2019 - 15:30   I   door Redactie

Real Madrid begon met een deugddoende overwinning aan het nieuwe seizoen in de Primera Division. Eden Hazard ontbrak met een blessure en kon zich nog niet tonen. Die andere Belg van Real, Thibaut Courtois, maakte meteen indruk.

Courtois hield zijn elftal op cruciale momenten in de match recht en keepte voor het overige een prima match. Aan het dolepunt dat Real slikte, kon onze landgenoot niets doen. De Rode Duivel lijkt nu écht ontploft en klaar om - met een jaar vertraging - écht aan zijn verhaal bij Real Madrid te beginnen.

In de Spaanse pers krijgt Courtois alvast veel lof. Voor de doelman lijken de moeilijke tijden en de hevige concurrentiestrijd met Keylor Navas nu écht in het verleden te liggen. "Bij een kopbal van Araujo pakte Courtois uit met een geweldige redding. Eén van de beste van de hele speeldag. Hij heeft Keylor Navas hélemaal doen vergeten", schrijft Sport.

"Eén van zijn beste matchen in het shirt van Real Madrid"

"Courtois is iemand die een wedstrijd kan redden, en dat heeft hij tegen Celta bewezen. Op het moment dat Real het moeilijk had, pakte hij tot twee keer toe uit met een fantastische save. Dit was zonder twijfel één van zijn beste matchen in het shirt van Real Madrid", schrijft Marca.

Poll: Is Thibaut Courtois voor jou de beste doelman ter wereld?

TAGS  I  Real Madrid  I  Celta de Vigo  I  voetbal

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024