'PSG gaat akkoord met opvallende huurdeal voor Neymar'

'PSG gaat akkoord met opvallende huurdeal voor Neymar'
Zondag 18 augustus 2019 - 20:15   I   door Redactie

Neymar staat opnieuw een stap dichter bij een transfer. Neymar wil en mag weg bij Paris Saint-Germain en de Franse topclub stelt zich positief op in de onderhandelingen over de Braziliaan.

In de voorbije weken onderhandelde PSG reeds met Barcelona over een deal, terwijl Juventus en Real Madrid op de loer liggen. De drie clubs hopen op de komst van Neymar, maar hebben moeite met de hoge vraagprijs van PSG. De Parijse topclub zou immers 220 à 250 miljoen euro verlangen.

Aan die vraagprijs gaat PSG niets veranderen, maar het is wel bereid om Neymar een seizoen te verhuren en een verplichte aankoopoptie in de huurdeal op te nemen. Op die manier kunnen de geïnteresseerde clubs de regels van de Financial Fair Play (FFP) makkelijk omzeilen en Neymar aantrekken.

Plaats bij Barcelona

Dat is enigszins opvallend, maar langs de andere kant ook te begrijpen gezien de hoogte van een potentiële transfersom. Neymar zelf hoopt nog steeds op een terugkeer naar Barcelona. Daar is al plaats gemaakt voor Neymar. Philippe Coutinho heeft de club verlaten voor een avontuur bij Bayern München.

Poll: Denk jij dat we de allerbeste Neymar nog zullen terugzien?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Juventus

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024