Yaremchuk en David schieten Gent naar verdiende zege tegen Oostende

Zondag 18 augustus 2019 - 21:48   I   door Redactie

AA Gent heeft zondagavond aangeknoopt met een overwinning. Het won in de eigen Ghelamco Arena met 2-0 van KV Oostende. Roman Yaremchuk en Jonathan David zorgden kort na rust voor de doelpunten.

Een matige eerste helft van beide ploegen leverde geen doelpunten op. Beide ploegen kwamen maar niet op dreef en dat resulteerde dus in een 0-0-tussenstand aan de rust.

In de tweede helft was AA Gent wél bij de pinken. En meteen zelfs. Bij een corner speelde David zijn maatje Yaremchuk aan en die trapte de openinstreffer binnen: 1-0. Amper vijf minuten later stond het al 2-0. Deze keer was David de doelpuntenmaker.

Twee tegentreffers in nauwelijks vijf minuten, het was een serieuze mokerslag die KV Oostende niet meer te boven kwam. De bezoekers probeerden nog wel, maar het bleef bij 2-0.

Poll: Denk jij dat dit AA Gent dit seizoen de titel kan pakken?