‘Kompany gaat na dramatische start fors ingrijpen bij Anderlecht’

‘Kompany gaat na dramatische start fors ingrijpen bij Anderlecht’
Maandag 19 augustus 2019 - 16:30   I   door Redactie

Het loopt niet zoals Vincent Kompany het wil. De speler-manager had gehoopt dat de trein bij RSC Anderlecht ondertussen al vertrokken zou zijn, maar niets is minder waar.

Het lijkt er hoe langer hoe meer op dat Kompany iets te veel hooi op zijn vork neemt. "Niemand staat boven de resultaten. Zelfs Kompany niet. Een project is enkel leefbaar als er ook punten komen. Liever vroeg dan laat", schrijft Het Laatste Nieuws over de dramatische start van Anderlecht.

Volgens de krant gaat Kompany zich nu in vraag stellen én een deel van zijn verantwoordelijkheden uit handen geven. "Bijsturen op het veld, communiceren met Davies - die mens doet níks -, nieuwkomers aanbrengen en bijkomend zelf een goed niveau halen... Kompany is het hart dat te fors moet pompen."

Verpakking is niet alles

"Dat gaat eventjes oké - de eerste helften van Anderlecht waren telkens top - maar op lange termijn is 't een risico. Hij is geen superman. En Anderlecht geen superploeg - dat helpt ook niet. Net in die context zou Kompany, die toch bovengemiddeld intelligent is, moeten weten dat de verpakking niet álles is."

Poll: Vind jij dat Kompany wat van zijn verantwoordelijkheden uit handen moet geven?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk  I  voetbal

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024