Sander Berge verrast iedereen met uitspraken over vertrek bij Genk

Sander Berge verrast iedereen met uitspraken over vertrek bij Genk
Woensdag 21 augustus 2019 - 14:00   I   door Redactie

Sander Berge leek een transfer te zullen maken. Althans, dat gevoel had hij nu toch zelf. Die is er tot dusver niet gekomen en daar heeft hij naar eigen zeggen vrede mee.

Bij Genk zit dus geen speler die absoluut wil vertrekken. Althans, Sander Berge toch niet. "Dit is nu de derde zomer op rij dat mijn naam in verband wordt gebracht met een transfer. Maar nu had ik het gevoel dat het er ook echt van zou komen. De afspraken met de club waren heel duidelijk. Bij het juiste bod kon en mocht ik weg. Alleen is dat bod er tot op vandaag nog niet geweest", zegt de Noorse middenvelder in Het Laatste Nieuws.

Berge hoeft niet absoluut weg. "Je beseft pas wat je had als het er niet meer is. Daarom wil ik hier ook niet per se weg, ik ga daar echt niet moeilijk over doen. Ik kan relativeren. Komt er geen club met een bod waar zowel ik als Genk beter van worden, dan blijf ik. Wat ik hier heb, is perfect voor mij. Ik kan mezelf zijn, ik geloof in het project van deze club, ik ben een leider op het veld en ik kan me blijven ontwikkelen."

Poll: Kan Berge beter nog een seizoen bij Genk blijven?

TAGS  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024