Transfermarkt LIVE: Slecht nieuws voor RSCA-fans, megatransfer bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Slecht nieuws voor RSCA-fans, megatransfer bij Club Brugge?
Woensdag 21 augustus 2019 - 21:00   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Marc Coucke heeft slecht nieuws voor de fans van Anderlecht. Hij heeft besloten dat er geen topaankoop meer bij zal komen, ondanks de zwakke competitiestart.

*De transfer van Uche Agbo van Standard naar AA Gent gaat niet door. De middenvelder raakte niet door de medische en fysieke tests.

*Club Brugge zet alles op alles om Victor Wanyama te halen. Tottenham vraagt echter 18,5 miljoen euro. Mogelijk kan een huurdeal soelaas brengen.

*Sander Berge staat open voor een verlengd verblijf bij Genk. De kans is klein dat hij nog zal vertrekken.

*AA Gent moet vrezen voor een vertrek van sterkhouder Dylan Bronn. Stade Rennes wil de Tunesische verdediger.

*Jan Vertonghen wordt in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De verdediger komt voorlopig bij Tottenham niet meer aan spelen toe. Vertonghen speelde in het verleden al bij Ajax.

*Faris Haroun wil Antwerp verlaten voor AA Gent en zet druk op de Great Old. Antwerp wil de 33-jarige middenvelder echter niet laten gaan.

*Racing Genk staat op het punt om Paul Onuachu aan te trekken. De spits komt over van FC Midtjylland. Genk betaalt 6 miljoen euro voor hem.

Poll: Zou jij Vertonghen graag zien terugkeren naar Ajax?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Standard  I  Antwerp  I  v24

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024