'PSG weigert bod van 100 miljoen én deze drie topspelers op Neymar'

'PSG weigert bod van 100 miljoen én deze drie topspelers op Neymar'
Donderdag 22 augustus 2019 - 10:30   I   door Redactie

De transfersoap rond Neymar (27) gaat onverstoord verder. De Braziliaanse aanvaller wil Paris Saint-Germain nog voor het einde van deze maand verlaten, maar voorlopig is er nog geen sprake van witte rook.

Real Madrid, Juventus en Barcelona zijn de drie grootmachten die nog steeds dromen van de komst van Neymar. Barça heeft een streepje voor omdat Neymar zelf graag terug wil naar Camp Nou. Maar ook de Catalanen zullen Neymar niet zomaar binnenhalen.

De toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe meldt nu dat PSG een officieel bod van… Real Madrid heeft afgewezen. De Spaanse topclub bood 100 miljoen euro, plus James Rodriguez, Gareth Bale én Keylor Navas. Bij PSG vond men dat een goede aanbieding, maar hapte men toch niet toe.

Dybala

Het is duidelijk dat PSG liefst meer cash wil voor zijn vedette. De Franse landskampioen heeft een transferbedrag van 220 à 250 miljoen euro in gedachten. Ondertussen zouden ook Barcelona en Juventus een officieel bod voorbereiden op Neymar.

Zo zou Juventus al aan het onderhandelen zijn met PSG en Paulo Dybala in een potentiële deal willen betrekken. De komst van Dybala zien ze dan wel weer volledig zitten in Parijs.

Poll: Naar welke club zal Neymar volgens jou verkassen?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Real Madrid  I  Juventus

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024