‘Club Brugge ziet erg vervelend probleem opduiken bij Wanyama’

‘Club Brugge ziet erg vervelend probleem opduiken bij Wanyama’
Donderdag 22 augustus 2019 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge is van plan om vol voor Victor Wanyama (28). Of het nu de groepsfase van de Champions League haalt of niet, blauw-zwart zou zich voor het einde van de maand graag met de Keniaanse middenvelder willen versterken. Al botste Club ondertussen wel al op een vervelend probleem...

De reden waarom Tottenham af wil van Wanyama is redelijk duidelijk. Sinds de komst van topaankoop Tanguy Ndombele past Wanyama niet meer in de plannen van trainer Mauricio Pochettino. Maar dat is niet alles. Er is ook het vele blessureleed dat Wanyama de voorbije jaren heeft gekend.

In de voorbije twee seizoenen liep Wanyama drie knieblessures op. Het zorgde ervoor dat de krachtpatser vaker in de lappenmand lag dan op het veld stond. Het is om het nog zacht uit te drukken dan ook iets wat de dokters van Club Brugge nu al zorgen zal baren.

De investering waard?

Zal Wanyama veel wedstrijden na elkaar kunnen spelen en is hij de investering van meer dan 10 miljoen euro wel waard? Het zijn vragen waar het bestuur van Club Brugge in de komende dagen antwoorden moet op vinden.

Poll: Vind jij Wanyama deze investering waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Tottenham

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024