'Belgische topclub wil stunten en werkt aan komst van Marouane Fellaini'

'Belgische topclub wil stunten en werkt aan komst van Marouane Fellaini'
Vrijdag 23 augustus 2019 - 07:00   I   door Redactie

Keert Marouane Fellaini (31) binnenkort terug naar de Jupiler Pro League? Het zou zomaar kunnen. Fellaini draagt tegenwoordig het shirt van het Chinese Shandong Luneng, maar de ex-Rode Duivel zou niet op voorhand 'neen' zeggen tegen een terugkeer naar België.

Een tijdje geleden werd Fellaini al voorzichtig in verband gebracht met een terugkeer naar de Belgische competitie. Zelf wilde de rijzige middenvelder alvast niets uitsluiten, ook al is hij momenteel gelukkig in China.

Maar volgens VTM-journalist Maarten Breckx speelt er achter de schermen toch één en ander. In Nederlandse media laat Breckx zich ontvallen dat Fellaini in beeld is bij Antwerp. "Er is veel potentieel aanwezig bij Antwerp, dat een écht grote club wil worden. Er lopen zelfs contacten met Steven Defour en Marouane Fellaini", klinkt het.

Onderhandelingen met Defour

Of Antwerp deze zomer nog kan uitpakken met Defour en/of Fellaini, is nog maar de vraag. The Great Old onderhandelde recent nog met Burnley over de komst van Defour, maar tot op heden is er nog geen witte rook. De komst van Fellaini is zelfs nog een pak moeilijker.

Poll: Zou jij Marouane Fellaini graag terug in België zien spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Standard  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  KV Mechelen

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024